Επιχειρηματική Αποστολή στην Σερβία τον Μάιο από ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και Enterprise Greece

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον, έως την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024.
15/03/2024

Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 έως την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ανακοίνωσαν ότι διοργανώνουν ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερβίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βελιγράδι.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν κυρίως οι εξής κλάδοι: ενέργεια-ΑΠΕ, κατασκευές-δομικά υλικά, τρόφιμα-ποτά, φάρμακα-καλλυντικά και περιβαλλοντικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων που δεν ανήκουν στους εν λόγω κλάδους θα εξεταστεί μεμονωμένα. Το Επιχειρηματικό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο, την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σερβικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον, έως την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024.

 

 

Λέξεις Κλειδιά: 
 

Τελευταία νέα