Εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της υγείας Match4Health

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και ερευνητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με σκοπό την ανάδειξη των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και λύσεων αιχμής.
11/09/2023

Υβριδική εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της υγείας με τίτλο Match4Health διοργανώνουν τo Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ), μέλη της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network Hellas, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης InnoHealth Forum 2023, που διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον εγκεκριμένο Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της υγείας και φαρμάκων Health Hub, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Elevate Greece. 

Το Match4Health απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και ερευνητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με σκοπό την ανάδειξη των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και λύσεων αιχμής που μεταμορφώνουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε τομείς όπως:  

  • Φαρμακευτική και βιοτεχνολογία
  • Ψηφιακή Υγεία / Τηλεϊατρική
  • Διαλειτουργικότητα / Ασφάλεια δεδομένων
  • Βιωσιμότητα
  • Συμμετοχή ασθενών
  • Χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους και καλές πρακτικές

Η συμμετοχή στο Match4Health είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη σχετική πλατφόρμα εγγραφής μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι συναντήσεις θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά και θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης (Λάρισα) ή/και διαδικτυακά στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Πληροφορίες για την έκθεση InnoHealth Forum 2023 μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Τελευταία νέα