Anuga 2023: B2B Matchmaking με εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών

Την εκδήλωση διοργανώνουν η ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas και η Enterprise Greece.
31/08/2023

Η Anuga 2023 είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2023 και παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των τάσεων και των θεμάτων με πολύτιμες ιδέες και έμπνευση από τη μεγαλύτερη διεθνή βιομηχανική κοινότητα. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ελληνική κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas και η Enterprise Greece διοργανώνουν Β2Β Matchmaking Event με σκοπό να δώσουν την ευκαιρία σε διεθνείς επιχειρήσεις να γνωρίσουν πληθώρα προϊόντων τροφίμων και ποτών από κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις με τη δυνατότητα να συνάψουν αξιόλογες εμπορικές και τεχνολογικές συμφωνίες. 

Οι συναντήσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2023.  

  • Η εκδήλωση matchmaking είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δια ζώσης
  • Στόχος της εκδήλωσης είναι να συνδέσει αποκλειστικά διεθνείς αγοραστές και επενδυτές με εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών
  • Η εγγραφή στην έκθεση είναι υποχρεωτική και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Matchmaking event.

Σημαντικά βήματα:

Εγγραφή στην έκθεση 

Κάνετε εγγραφή στην έκθεση Anuga 2023

Εγγραφή στο B2B Event 

Δημιουργία προφίλ

Δημιουργήστε το προφίλ σας για να παρουσιάσετε στους άλλους συμμετέχοντες τη δραστηριότητά σας και τα προϊόντα σας. Περιγράψτε τι ζητάτε, το αίτημά σας για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή/και τις επενδυτικές σας προτάσεις. Το στάδιο αυτό είναι σημαντικό, καθώς όσο πιο αναλυτικές πληροφορίες παραθέτετε στο προφίλ σας (περιγραφή και φωτογραφίες των προϊόντων), τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για επιτυχημένες συναντήσεις.

Προγραμματισμός συναντήσεων

Ορίστε συναντήσεις με άλλους συμμετέχοντες. Κάθε αίτημα μπορεί να γίνει αποδεκτό ή να απορριφθεί από τον αποδέκτη της πρόσκλησης. Προτείνουμε να επισκέπτεστε καθημερινά τη λίστα με τους συμμετέχοντες για να εντοπίζετε νέα προφίλ που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Μία ημέρα πριν από την εκδήλωση, στις 7 Οκτωβρίου, θα λάβετε την προσωπική σας ατζέντα με τις ακριβείς ώρες των συναντήσεών σας.

 

 

Τελευταία νέα