Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα της Yγείας (17/08/2010)

Σε forum επιχειρηματικών συναντήσεων προσκαλεί τους φορείς του τομέα της Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas. H εκδήλωση διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network και θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Dusseldorf στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MEDICA 2010, της σημαντικότερης έκθεσης παγκοσμίως στον τομέα της ιατρικής.

Η διοργάνωση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητές που αναζητούν διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό ή/και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και σε ερευνητές που επιθυμούν να προωθήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα. Στόχος της είναι η υποστήριξη διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών, η ενημέρωση των συμμετεχόντων για καινοτόμες τεχνολογίες και η ανεύρεση δυνητικών εταίρων για μελλοντικές συνεργασίες. Κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 510 συναντήσεις με 160 συμμετέχοντες από 21 χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή/και προσφορά) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα έως τις 17 Οκτωβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Το κόστος της συμμετοχής ξεκινά από τα 200 ευρώ συν ΦΠΑ για την υποβολή μέχρι πέντε προφίλ και ανεβαίνει κατά 40 ευρώ για κάθε επιπλέον προφίλ, ενώ start-up εταιρίες δικαιούνται έκπτωση 50%.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKT: Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ: 210 7273920, fax: 210 7246824, e-mail: cpascual@ekt.gr.

Σημειώνεται ότι το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas (www.enterprise-hellas.gr) αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, με συντονιστή το Eθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

 

Κατηγορία: 
Εικόνα: