Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της SIAL 2010 (03/05/2010)

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών / τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των Τροφίμων θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Τεχνολογικών-Επιχειρηματικών Συναντήσεων SIAL MATCH 2010, στις 18-21 Οκτωβρίου 2010, στο Παρίσι. Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης  SIAL 2010 και διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Νορμανδίας υπό την αιγίδα του Enterprise Europe Network και με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, μέλους του Enterprise Europe Network-Hellas.

Η έκθεση SIAL είναι η σημαντικότερη διεθνής έκθεση τροφίμων - ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Το 2008 είχε προσελκύσει περισσότερους από 5.500 εκθέτες από 101 χώρες, καθώς και 148.000 επισκέπτες. 
 
Η καινοτομία είναι ο κύριος πόλος έλξης των επισκεπτών, αφού η έκθεση παραδοσιακά αποτελεί πλατφόρμα παρουσίασης των πλέον καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, για καταστήματα τροφίμων, βιομηχανίες μαζικής εστίασης, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων. Καλύπτει, επίσης, ότι αφορά τους κλάδους των αλκοολούχων ποτών, χυμών, εμφιαλωμένων νερών και ροφημάτων, καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων και τους συναφείς κλάδους. 
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές/τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. 
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση SIAL MATCH 2010. Η προθεσμία εγγραφής και υποβολής επιχειρηματικού/ τεχνολογικού προφίλ λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η προθεσμία για προγραμματισμό συναντήσεων λήγει στις 27 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (κ. Σωτήρη Ξύδη, τηλ. 2410 534452, φαξ: : 2410 534452, e-mail: larisa@help-forward.gr).
Κατηγορία: 
Εικόνα: