2ο Hellenic Innovation Forum: Όταν η καινοτομία συναντά την επιχειρηματικότητα

04/06/2018

Η ανάδειξη της ελληνικής καινοτομίας και των επιχειρήσεων εκείνων που μπορούν να δώσουν πραγματικά και διαφορετική ώθηση στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα αποτελέσει το αντικείμενο του 2ου Hellenic Innovation Forum με τιμώμενη χώρα την Ολλανδία. Το Forum, το οποίο είναι υπό την αιγίδα και του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, θα λάβει χώρα στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel) στις 19 και 20 Ιουνίου. Τη δεύτερη ημέρα το ΕΚΤ θα διοργανώσει ειδική εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τη δικτύωση!
Τις δύο ημέρες που θα διαρκέσει το 2nd Hellenic Innovation Forum, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα σε καινοτόμες επιχειρήσεις να διαθέτουν τον δικό τους χώρο προκειμένου να δείξουν τις δυνατότητες των προϊόντων και των λύσεων που διαθέτουν. Αξίζει να τονιστεί ότι το 2nd Hellenic Innovation Forum δεν απευθύνεται μόνο σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) αλλά σε κάθε μεγέθους επιχείρηση που παράγει καινοτομία και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.
Κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, οι παρουσιάσεις θα έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα θέματα που απασχολούν μία καινοτόμα και εξωστρεφή επιχείρηση σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης της. Αυτό σημαίνει ότι οι παρουσιάσεις θα αφορούν θέματα που απασχολούν μία ομάδα ή μία επιχείρηση που βρίσκεται σε διαφορετικά στάδια, όπως είναι: ΙδέαStart-upGrowing BusinessGrown BusinessInternational Business.
Τη δεύτερη ημέρα του 2nd Hellenic Innovation Forum, ορισμένα από τα καλύτερα projects της Ελλάδας, τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις αναζήτησης χρηματοδότησης και στρατηγικών συνεργασιών, θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε ένα ειδικό event όπου η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε funds και εν γένει χρηματοδοτικούς φορείς, προσκεκλημένους από τους διοργανωτές.
Το Συνέδριο, είναι υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), το οποίο θα συμμετέχει στην εκδήλωση με περίπτερο, όπου θα παρουσιάζονται οι δράσεις του για την προώθηση της έρευνας και καινοτομίας, καθώς και εκδόσεις με δείκτες και στατιστικά για την ελληνική ερευνητική και καινοτομική δραστηριότητα. Επίσης, το ΕΚΤ θα διοργανώσει στο πλαίσιο του συνεδρίου, την δεύτερη ημέρα (Τετάρτη 20 Ιουνίου, 12.00-14.00), εκδήλωση με τη συμμετοχή δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αυτή θα ανακοινωθούν σύντομα.
Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου καθώς επίσης και στα social media της Ethos Events στο FacebookLinkedIntwitter .

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα