Στην Αθήνα ο διαγωνισμός Επιχειρηματικής Καινοτομίας Get in the Ring

15/03/2018

Το «Get in the Ring», ένας από τους πιο γνωστούς διαγωνισμούς Επιχειρηματικής Καινοτομίας παγκοσμίως, πραγματοποιείται και στην Αθήνα. Με την ονομασία «Get In The Ring StartingUp Athens», ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου 2018 στο νέο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και διοργανώνεται από την Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων. 
Το «Get in the Ring StartingUp Athens» θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα διαγωνιστούν οι 20 από τις καλύτερες ελληνικές startups, ώστε να προκύψουν οι 4 με την υψηλότερη βαθμολογία που θα διαγωνιστούν, στο δεύτερο μέρος, μπροστά στο κοινό και τους κριτές («judges»).  Οι 20 startups που θα διαγωνιστούν αρχικά μακριά από το κοινό, θα αξιολογηθούν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας. Οι 4  με την υψηλότερη βαθμολογία θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο αντίπαλα ζεύγη, τα οποία θα «μονομαχήσουν» δημόσια στο ring! Μετά τις δύο «μονομαχίες» θα οριστεί το τελικό ζεύγος, απ’ όπου θα βγει ο τελικός νικητής που θα πάει στον Παγκόσμιο Τελικό
Πέραν του διαγωνιστικού μέρους, το πρόγραμμα του «Get in the Ring StartingUp Athens»  θα είναι εμπλουτισμένο με ψυχαγωγικά και ενημερωτικά μέρη, όπως είναι εμφανές και από το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Μετά την ανακοίνωση του τελικού νικητή, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να μάθουν περισσότερα για τις συμμετέχουσες startups, αλλά και για τις θερμοκοιτίδες, τους επιταχυντές και τις χρηματοδοτήσεις. Η ώρα προσέλευσης ξεκινάει στις 16:00 και για την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή.

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα