Εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα "Βιομηχανία 4.0 και το Έξυπνο Εργοστάσιο του Μέλλοντος"

23/02/2018

Τη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων «Technology / Business Cooperation days» διοργανώνει στις 24-26 Απριλίου 2018 στο Ανόβερο (Γερμανία) το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης HANNOVER MESSE, της μεγαλύτερης έκθεσης για βιομηχανικές τεχνολογίες, υλικά και ιδέες για νέα προϊόντα. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην εκδήλωση μέσω της σχετικής ιστοσελίδας έως τις 9 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έγγραφη στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αν γίνει πριν τις 28 Φεβρουαρίου, αλλιώς κοστίζει 119 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται έως τις 16 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Η εγγραφή στην εκδήλωση μεσιτείας περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεωργία Μαζιώτη, τηλ.: 210 7273925, email: gmazio@ekt.gr).

Πηγή: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα