Workshop για τα πλεονεκτήματα χρήσης ανοικτών τεχνολογιών, με έμφαση στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Moodle από επιχειρήσεις και οργανισμούς

24/10/2017

Workshop µε θέμα "Πλεονεκτήματα χρήσης ανοικτών τεχνολογιών με έμφαση στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Moodle από επιχειρήσεις και οργανισμούς” διοργανώνουν η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, το επιχειρηματικό δίκτυο Enterprise Europe Network–Hellas και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (16:00, Αίθουσα Σεμιναρίων, Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).
Το Moodle είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (Virtual learning environment-VLE) που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 80 εκατομμύρια χρήστες. Πέρα από τη εκτεταμένη χρήση του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, το Moodle χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για τις εταιρικές τους ανάγκες, όπως η εκπαίδευση του προσωπικού και η εκπαίδευση και η υποστήριξη των πελατών τους.
Στόχος του εργαστηρίου, είναι να παρουσιάσει το ανοιχτό Moodle και τα πλεονεκτήματα χρήσης του από επιχειρήσεις και οργανισμούς και μέσα από την παρουσίαση καλών πρακτικών χρήσης να προτείνει καινοτόμες λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Κύριος εισηγητής τoυ εργαστηρίου θα είναι ο Γιάννης Αράπογλου (CEO, e-Learning Solutions Architect, WIDE Services -Moodle Partner).
Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εγγραφής

Πηγή: 
ΕΕΛΛΑΚ, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
 

Τελευταία νέα