Technology Forum 2016 - Εκδήλωση επιχειρηματικών & τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα της Πληροφορικής

11/04/2016

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλεί στην εκδήλωση δικτύωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Technology Forum 2016, στις 18 Μαΐου 2016, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στο ευρύ πεδίο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών εμπλέκοντας βασικούς τομείς (Big data, cloud computing, machine learning κ.ά.), καθώς επίσης και εφαρμογές στην ιατρική, τις μεταφορές, την ενέργεια, την εκπαίδευση κ.α.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις θεματικές περιοχές στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://www.b2match.eu/technologyforum2016

Το Technology Forum ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επιχειρηματικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την ανάδειξη του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας και την ανάπτυξη συνεργασιών. Γρήγορα εξελίχθηκε σε μία δυναμική εκδήλωση που επιχειρεί να δημιουργήσει συνδέσεις μεταξύ της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Technology Forum διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και τον Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Επίσης, η εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), της Enterprise Greece (EG) και του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΔΘ) και με την ενεργό συμμετοχή του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Διαδικασία εγγραφής

Η εγγραφή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εκδήλωσης: https://www.b2match.eu/technologyforum2016 και είναι δωρεάν.

Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Το προσωπικό σας πρόγραμμα συναντήσεων θα είναι διαθέσιμο λίγες μέρες πριν την εκδήλωση.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ:

Βάγια Πιτέλη, 2310 552790-1, piteli@help-forward.gr

Πηγή: 
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ
 

Τελευταία νέα