Διήμερο Εκδηλώσεων Δικτύωσης Επιχειρήσεων "Access" στα Ιωάννινα

16/09/2015

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων / Enterprise Europe Network διοργανώνει Εκδήλωση Δικτύωσης Επιχειρήσεων Ελλάδας – Αλβανίας «ACCESS». Στόχος είναι η βελτίωση της πρόσβασης Ελληνικών και Αλβανικών ΠΜΕ/ΜΜΕ (πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σε σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να αναπτυχθούν, να επενδύσουν σε καινοτομικές δραστηριότητες και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και εξωστρεφείς. Η επίτευξη αυτού του στόχου βασίζεται στην κεντρική ιδέα που είναι η δικτύωση οργανισμών υποστήριξης επιχειρήσεων και στις επιμέρους δράσεις που αναφέρονται στον εξοπλισμό τους με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία (offline-online) ώστε να υποστηρίξουν την πρόσβαση των ΠΜΕ/ΜΜΕ της διασυνοριακής περιοχής σε σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η Εκδήλωση Δικτύωσης Επιχειρήσεων αποτελεί το επίκεντρο των δράσεων δικτύωσης και φιλοδοξεί να φέρει κοντά επιχειρήσεις, φορείς υποστήριξης επιχειρήσεων, δημόσιους φορείς, επενδυτές και άλλους σχετικούς οργανισμούς της διασυνοριακής περιοχής. Η Εκδήλωση διοργανώνεται σε δύο ημέρες και πιο συγκεκριμένα, στις 16/9/2015, από τις 17:15 έως τις 20:00, όπου θα γίνει παρουσίαση του έργου και κάποιων βασικών αποτελεσμάτων του, και στις 17/9/2015, από τις 11:30 έως τις 13:00, όπου θα οργανωθεί ένα στρογγυλό τραπέζι για να συζητηθούν οι στρατηγικές και οι προοπτικές των μικροχρηματοδοτήσεων στη διασυνοριακή περιοχή.

Ο χώρος διοργάνωσης της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa, στα Ιωάννινα, ενώ η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:
Enterprise Europe Network-Hellas / Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Άννα Ζέρβα, Τηλ.: 26510-76589 - Fax: 26510-25179
e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr

Αρχεία: 
 

Τελευταία νέα