Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριo Ερμούπολης 2014 για την τεχνολογία και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

30/07/2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας/Οικονομία της Γνώσης, που διοργάνωσε στην Ερμούπολη Σύρου η ερευνητική ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Το σεμινάριο είχε τίτλο "Ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στη μετά την κρίση εποχή" και διεξήχθη από την Παρασκευή 11 Ιουλίου έως την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 στην Αίθουσα "Παρθενών" του Πανεπιστημίου Αιγαίου (κτίριο παλιού 1ου Γυμνασίου Σύρου). Υπεύθυνοι για την επιμέλεια του σεμιναρίου ήταν οι Γιάννης Καλογήρου, Θεόδωρος Καρούνος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ετήσιων σεμιναρίων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών / Τομέας Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, σε συνεργασία με το Επιστημονικό και Μορφωτικό Ίδρυμα Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Οι παρουσιάσεις του σεμιναρίου έχουν δημοσιευτεί στον δικτυακό τόπο του σεμιναρίου. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν φωτογραφίες από το σεμινάριο εδώ.

 

Τελευταία νέα