Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων MariMatch SMM 2014 στους τομείς Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Μηχανικού Εξοπλισμού και Θαλάσσιας Τεχνολογίας

24/07/2014
Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων MariMatch SMM 2014 στους τομείς της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού και της Θαλάσσιας Τεχνολογίας διοργανώνει στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αμβούργο (Γερμανία) το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης της διεθνούς έκθεσης SMM 2014 (International Trade Fair for Shipbuilding, Machinery & Marine technology), η οποία πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης στον τομέα της ναυτιλίας. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς και στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα και τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων MariMatch SMM 2014 είναι η Ναυπηγική Βιομηχανία (Shipbuilding & Shipyard Industry), η Θαλάσσια επιστήμη και τεχνολογία (Maritime Science & Ocean Technology), η Πλοήγηση και Εντοπισμός (Navigation & Positioning), οι Τεχνολογίες λιμένος (Port Technology), τα Συστήματα διαχείρισης φορτίου (Cargo Handling Systems) και οι Θαλάσσιες υπηρεσίες (Maritime Services).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους έως τις 26 Αυγούστου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης στην ενότητα Company Catalogue και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Όσοι ενδιαφέρονται για ένα ή περισσότερα προφίλ, μπορούν να ζητήσουν μία ή περισσότερες συναντήσεις στο σημείο "request meeting" που θα βρείτε για κάθε προφίλ. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2014. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση και οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στο Hall B7, Conference Room 7.1.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση SMM (Shipbuilding, Machinery & Marine technology Ιnternational Τrade Fair) είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου τους στην ιστοσελίδα της έκθεσης http://smm-hamburg.com/en/visitors/tickets-invitations/.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Τηλ.: 210 7273920, E-mail: cpascual@ekt.gr.

 

Τελευταία νέα