Νέα

E.g., 2015-06-26
E.g., 2015-06-26

4η Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER

25/05/2015

Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΑΝΚΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλεί τους ενδιαφερόµενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 41: «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης» και σε συγκεκριμένα υποµέτρα και δράσεις του τοπικού προγράµµατος προσέγγισης LEADER, όπως ορίζονται στην πρόσκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσο της έκθεσης Interop London για τον κλάδο των ΤΠΕ

19/05/2015

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης Interop London για επαγγελματίες του κλάδου των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) που διοργανώνεται κατά την εβδομάδα τεχνολογίας (London Technology Week) διοργανώνει στις 16 έως 18 Ιουνίου το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχορήγηση νέων διδακτόρων σε ερευνητικά κέντρα επιχειρήσεων από το Ίδρυμα Μποδοσάκη

18/05/2015

Ένα καινούργιο πρόγραμμα επιχορήγησης νέων διδακτόρων για εξειδίκευση σε ερευνητικά κέντρα επιχειρήσεων προκηρύσσει το Ίδρυμα Μποδοσάκη, με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη του πνεύματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σε νέους Έλληνες επιστήμονες, στην καλύτερη διασύνδεση ακαδημαϊκής και βιομηχανικής έρευνας, καθώς και στην καταπολέμηση της "διαρροής εγκεφάλων" (brain drain) από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

20 καινοτόμες ιδέες στη Β' φάση του 3ου Διαγωνισμού "Η Ελλάδα Καινοτομεί!"

18/05/2015

Με τους 20 προκριθέντες στη Β Φάση του 3ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας "Η Ελλάδα Καινοτομεί!" ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στον Διαγωνισμό. Πρόκειται για πρωτοποριακές υποψηφιότητες από κορυφαία ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις αναδεικνύουν την υψηλή αξία των Ελλήνων ερευνητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο του Israel Mobile Summit 2015 στο Τελ Αβίβ

18/05/2015

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητής Τεχνολογίας και Εφαρμογών του Ισραήλ (Israel Mobile Week) και του Israel Mobile Summit διοργανώνει στο Τελ Αβιβ στις 9 Ιουνίου 2015 το Εnterprise Europe Network. Το Israel Mobile Summit, το κορυφαίο ετήσιο event της ισραηλινής βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας, όπου συμμετέχουν περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, φέρνει σε επαφή επιχειρήσεις, start-ups, ομιλητές και developers που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων "E² Tech4Cities - Energy & Efficiency Technologies for Cities στους τομείς της Ενέργειας και Αποδοτικών Τεχνολογιών"

04/05/2015

Τη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "E² Tech4Cities - Energy & Efficiency Technologies for Cities" διοργανώνει στις 18 Ιουνίου 2015 στις Βρυξέλλες (Βέλγιο) το Εnterprise Europe Network στο πλαίσιο της εκδήλωσης "EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2015" και υποστηρίζεται από το δίκτυο C-Energy 2020 των Εθνικών Σημείων Επαφής για την ενέργεια στο πρόγραμμα της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 της ΕΕ και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρώτο Agrockathon για την προώθηση της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα

24/04/2015

Το Agrockathon, το πρώτο αγροτικό Hackathon που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Στόχος των διοργανωτών είναι να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες του αγροτικού τομέα και τεχνολόγους της πληροφορικής, ώστε να γίνει ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και να δημιουργηθούν συσκευές και συστήματα ως τεχνολογικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα του αγροτικού τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων για τον Διαγωνισμό Copernicus Masters 2015

22/04/2015

Ανακοινώθηκε η έναρξη υποβολής προτάσεων και επιχειρηματικών σχεδίων για τον Διεθνή Διαγωνισμό Copernicus Masters 2015, τον παγκόσμιας εμβέλειας ετήσιο Διαγωνισμό για καινοτόμες επιχειρηματικές εφαρμογές και λύσεις, οι οποίες βασίζονται σε δορυφορικά δεδομένα παρατήρησης της Γης και αποσκοπούν στην κάλυψη κοινωνικών και επιχειρηματικών αναγκών. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής για τον Διαγωνισμό είναι στις 13 Ιουλίου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διακρίσεις για ελληνικές επιχειρηματικές προτάσεις στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα SME Instrument

20/04/2015

Aλλες 387 καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), ανάμεσά τους και 7 επιχειρηματικές προτάσεις από την Ελλάδα, πρόκειται να λάβουν χρηματοδότηση ύψους 130,6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των προσκλήσεων υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του SME Instrument, του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου για τις ΜμΕ με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 3 δισ. ευρώ. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, παρείχε υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης σε 3 από τις καινοτόμες ελληνικές ΜμΕ που επιλέχθηκαν κατά τον τελευταίο γύρο της Φάσης 1 του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras Innovation Quest 2015 (PatrasIQ)

17/04/2015

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν τη "2η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras Innovation Quest 2015 (PatrasIQ)" στις 24-26 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση θα επισκεφθούν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των 59 Επιμελητηρίων, καθώς την ίδια χρονική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, με διοργανωτή το Επιμελητήριό Αχαΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες

Φόρμα αναζήτησης