Νέα

E.g., 2016-06-05
E.g., 2016-06-05

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Αδριατική και το Ιόνιο (EUSAIR)

21/04/2016

Την εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων B2B @ EUSAIR Forum 2016 διοργανώνει το Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο της ΕΕ για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στις 12 Μαΐου 2016 στο Ντουμπρόβνικ (Κροατία). Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του 1ου FORUM της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Αδριατική και το Ιόνιο (EUSAIR), το οποίο πραγματοποιείται 12-13 Μαΐου υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Κυβέρνησης της Κροατίας. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων στη σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στο πλαίσιο της Έκθεσης Ποσειδώνια 2016

15/04/2016

Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού και της Θαλάσσιας Τεχνολογίας διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT) στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2016. Η εκδήλωση ΜariMatch 2016 διοργανώνεται σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και με την υποστήριξη της ομάδας “Maritime Industries & Services” του Enterprise Europe Network. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ)

15/04/2016

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της ερευνητικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας στην ενημερωτική ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) και τις νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης, που διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας έχει χρηματοδότηση 2,4 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ολοκλήρωση του «Τριγώνου της Γνώσης» (εκπαίδευση, έρευνα, επιχειρηματικότητα) μέσω των «Κοινοτήτων Γνώσης και Καινοτομίας» (Knowledge Innovation Clusters, KICs). Στην εκδήλωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σεμινάριο για το Ανοικτό Λογισμικό και τη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρηματικών στρατηγικών

15/04/2016

Boehm διοργανώνουν την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 (18:00, Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΙΕ, Bασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα) η ομάδα εργασίας για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα της ΕΕΛ/ΛΑΚ και το Enterprise Europe Network-Hellas. Tην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έως 20 Απριλίου η συμμετοχή στον Διαγωνισμό καινοτόμων τεχνολογιών Nokia Bell Labs Prize

14/04/2016

Έως τις 20 Απριλίου είναι η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στον 3ο ετήσιο διαγωνισμό Nokia Bell Labs Prize, ο οποίος αναγνωρίζει ανατρεπτικές ιδέες στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και επικοινωνούμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο βραβείο είναι 100 χιλιάδες δολάρια και οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την ερευνητική τους δραστηριότητα και συνεισφορά Nokia Bell Labs για την περαιτέρω ανάπτυξη της ιδέας τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Technology Forum 2016 - Εκδήλωση επιχειρηματικών & τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα της Πληροφορικής

11/04/2016

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλεί στην εκδήλωση δικτύωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Technology Forum 2016, στις 18 Μαΐου 2016, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στο ευρύ πεδίο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών εμπλέκοντας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων για την Ενέργεια στο πλαίσιο της EU Sustainable Energy Week 2016

08/04/2016

Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Ενέργειας, στο πλαίσιο της EU Sustainable Energy Week (EUSEW) 2016, διοργανώνει το Enterprise Europe Network, με υποστήριξη από το δίκτυο “C-Energy 2020” των Εθνικών Σημείων Επαφής για την ενέργεια στο “Horizon 2020”, στις 17 Ιουνίου στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρηματοδότηση καινοτόμων προτάσεων δύο ελληνικών επιχειρήσεων στο SME Instrument

04/04/2016

Οι προτάσεις δύο ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση στον τελευταίο κύκλο της φάσης 2 του εργαλείου SME Instrument, επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.090 προτάσεις έργων που έλαβε συνολικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κάθε έργο από τα 30 που επιλέχθηκαν συνολικά, στα οποία συμμετέχουν 45 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα λάβει χρηματοδότηση από 500 χιλιάδες έως 2,5 εκατ. ευρώ (με εξαίρεση τα έργα που αφορούν στον τομέα της υγείας και προβλέπεται έως και 5 εκατ. ευρώ), προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω το καινοτόμο προϊόν τους που βρίσκεται σε πιλοτική φάση και να το διαθέσουν στην αγορά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμβουλές για επιτυχημένες προτάσεις σε ερευνητικά προγράμματα αριστείας στον Ορίζοντα 2020

29/03/2016

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 για τα προγράμματα του Πυλώνα Αριστείας του Ορίζοντα 2020, Future and Emerging Technologies (FET) και Marie Sklodowska Curie Actions (MSCA). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν προς την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα, οι υπηρεσίες του ΕΚΤ ως Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020, στατιστικά στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στα δύο προγράμματα στις μέχρι τώρα προκηρύξεις, καθώς και συμβουλές για τη διαδικασία υποβολής και για την αξιολόγηση των προτάσεων από τα Εθνικά Σημεία Επαφής, από επιτυχημένους υποψηφίους στα προγράμματα και από...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για την Ηλεκτρονική Υγεία στο πλαίσιο του eHealth Week 2016

23/03/2016

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας, στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης e-Health Week 2016, διοργανώνει το Enterprise Europe Network στις 8-10 Ιουνίου στο Άμστερνταμ (Ολλανδία). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), ως μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στην εκδήλωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σελίδες

Φόρμα αναζήτησης