Υψηλές επιδόσεις του Enterprise Europe Network και στην Ελλάδα

Είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων που υποστηρίζουμε. Και χαιρόμαστε πραγματικά όταν έχουμε αυτό το feedback.
05/07/2023

Γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Enterprise Europe Network σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι υψηλού επιπέδου. Χαιρόμαστε όμως πραγματικά όταν το βλέπουμε και στις έρευνες που διεξάγουμε.

 

Στο τελευταίο ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν πελάτες του Δικτύου σε όλο τον κόσμο, καταγράφεται ότι το 89% δηλώνουν ότι το Δίκτυο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους «εξαιρετικά καλά» ή «πολύ καλά». Πολύ θετική είναι η επίδοση του Δικτύου και στην Ελλάδα. 

 

Στη χώρα μας, εννιά στους 10 πελάτες του Enterprise Europe Network δηλώνουν ότι το Δίκτυο βοήθησε την επιχείρησή τους να βελτιώσει τις επιδόσεις της. Εννιά στις 10 επιχειρήσεις αύξησαν τον κύκλο εργασιών τους κατά 14,7% με τη βοήθεια του Δικτύου. 

 

Το 92% θεωρεί τις υπηρεσίες μας υψηλού επιπέδου και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. 

 

Εξι στους 10 δηλώνουν ότι οι υπηρεσίες του Δικτύου καλύπτουν εξαιρετικά καλά τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Επίσης, έξι στους 10 βρίσκουν την ανταπόκριση του Δικτύου γρήγορη και αποτελεσματική. Και το 90% θεωρεί πολύ πιθανό να προτείνει το Enterprise Europe Network σε κάποιον άλλο οργανισμό ή να το συμβουλευτεί ξανά στο μέλλον.